VŠECHNY ČLÁNKY

Turnaj U7 skončil vítězstvím Miners

Minulou sobotu vyrazili naše Miners sedmičky na svůj první letošní turnaj do Pardubic. V nové sestavě máme letos krásných 18 hráčů, tak jsme plánovaly 2 týmy, nakonec podzimní chřipky a virózy umožnily jen jeden tým o 9 hráčích. 

Trenérky byly zvědavé hlavně na to, jak se nový tým dokáže sladit a sehrát, jak budou mladší hráči zvládat nápor 4 turnajů během celého dne a jak na tom budou po fyzické stránce, tak hlavně po stránce soustředění. Do party jsme přibrali i tatínka malého Maxe, který je zároveň trenérem U9.

Nebudeme chodit kolem horké kaše - první zápas výhra, druhý zápas výhra, třetí zápas výhra a čtvrtý zápas.... výhra. Naše sedmičky se prostě vrhly do práce a soustředěně šly bod za bodem, out za outem. Hned v prvním zápase jsme porazili velmi silný tým Klackařů Kostelec. Podařilo se nám v jedné směně zabodovat 5 body a dobře bránit. Přidáním vždy bodu v dalších směnách a udržením vedení jsme dotáhli zápas do zdárného konce. 

Další dva týmy Sabatu a Baryby Velký Osek jsme porazili celkem bez problémů a nakonec nás čekaly velmi silné domácí Pardubice - Waynes. Navíc nás opustili dva hráči, kteří museli odjet dřív, takže jsme nastupovali v sedmi. 

Děti byly už velmi unavené a všechny se viděly na cestě domů. Přesto dokázaly soustředit poslední zbytky sil a zvítězit i v posledním zápase. Medaile, pardubický perník a hurá domů s pocitem prvního letošního vítězství. Doufáme, že ne posledního. 


Chceme poděkovat rodičům, kteří nás podporovali a Michalovi za vydatnou pomoc a všem našim sedmičkám gratulujeme.

Radka Jakubová