VŠECHNY ČLÁNKY

Na Miners na výlet a za sportem

Poslední dva víkendy měli kladenští sportovní nadšenci možnost sledovat dvě významné baseballové akce. Po Stříbrném Supercupu U10 okořeněném nakonec i vybojovaným postupem Minersáků do finálového turnaje, jsme uplynulou sobotu měli možnost sledovat mládež kategorie U8 na Stříbrném Firstcupu. 



Soutěže se zúčastnily kromě domácích Miners také pražské týmy Tempa, Eagles a Sabat a dále Sokol Hluboká. Hráči  spolu sehráli vzájemné baseballové zápasy, ale také se utkali v tzv. MASTERS, jednotlivých baseballových dovednostech jako běh po metách a hod na dálku. 

Kdo v sobotu nedorazil, prohloupil. Krásné počasí, jako stvořené pro venkovní posezení, skvělá káva a domácí pohoštění a na hřišti pěkné baseballové akce. Kdo by od osmiletých dětí čekal tak pěkné odpaly a přesné příhozy!


Nejlépe se dařilo týmu Eagles, kteří zvítězili před Tempem a třetími Miners. V MASTERS můžeme ocenit skvělý hod hráče Satrana z Eagles dlouhý 37,3 metru, ale Dominik Dvořák z Miners nezůstal o moc pozadu 26,5.  

První čtyři týmy se probojovali na Zlatý Firstcup do Brna, poslední Hluboká čeká na případnou divokou kartu. 


Areál Miners ukazuje, že může být příjemným výletním cílem pro fanoušky kladenského sportu, kde si mohou užít příjemnou atmosféru mládežnických soutěží a dát si něco dobrého na zub během víkendové procházky. 

Další akce Miners sledujte v kalendáři na www.minerskladno.cz